Smycken med stenar

 Smycken med stenar 

Handgjorda smycken med vackra stenar som tillför det där extra. Designade smycken med ädelstenar och kristaller i stilren elegant design. Vi på cmhdesign.se har ett stort utbud med smycken med stenar i olika färger och former. Vi har ett brett urval med olika sorters stenar, vi har allt från rosenkvarts smycken, turkos smycken, ametist smycken, akvamarin smycken och mycket mer! Här nedan ser ni våra allra senaste smycken med sten.

Rå rosenkvarts ring

Vacker silverring med rå naturlig rosenkvarts sten. Rosenkvarts är kärlekens sten och är därför en utmärkt present att ge till den du håller kär! Rå rosenkvarts ring 

Rå akvamarin halsband silver

Silverhalsband med rå naturlig akvamarin sten. Vackert halsband i äkta silver med glänsande fin akvamarin sten. Rå akvamarin halsband silver. 

Rå peridot ring silver

Öppen silverring med råa glänsande peridot stenar. Vacker stilfull ring i äkta silver med gröna råa naturliga stenar. Rå peridot ring silver. 

Rå akvamarin ring silver


Vacker silverring med rå blå akvamarin sten i klofattning. Ring i äkta silver med glänsande fin akvamarin sten. Silverring rå akvamarin. 

Grön rå ametist ring silver




Vacker elegant silverring med gröna råa ametister. Grön ametist är även kallad Prasiolit. Ring i äkta silver med naturliga stenar. Glänsande vackra stenar i ljusgrön transparant färg. Grön rå ametist prasiolit ring. 

Turkos örhängen silver
Silverörhängen med runda naturliga turkos stenar med stift för hål i örat. Stiftörhängen turkos stenar silver. 

Besök vår smyckesbutik online för mer fina smycken med stenar. Vi har halsband, ringar, örhängen och armband med vackra stenar kristaller och råstenar i svenskt hantverk och design. Butik: cmhdesign.se 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rå Pyrit smycken

Rosenkvarts smycken

Stela Silverarmband - cmhdesign.se