Handgjorda Julklappar för hela familjen

 Julklappstips! 


Snart är julen här och många av oss letar efter den perfekta julklappen. Vad ska man köpa för något? Att ge bort ett smycke i julklapp är oftast mycket uppskattat. Ett smycke håller länge och är en personlig julklapp till den du håller kär. Våra smycken är unika och handgjorda, vi skapar stilrena smycken till vackra smycken med kristaller och ädelstenar. Vi har smycken för alla smaker och stilar och vi har julklappar för män och kvinnor i alla åldrar. Du kanske letar efter en julklapp till din son eller dotter? Till din pappa, mamma eller ditt syskon? I vår butik kan du handla halsband, armband, örhängen och ringar att ge bort i julklapp. Vi levererar ditt smycke i fin ask eller påse redo att slå in och lägga under granen. Vi önskar er alla en riktigt god jul! 

Vi vill tipsa om detta vackra halsband i silver med rå Ametist som är en perfekt julklapp åt din mamma, syster, dotter eller varför inte till mormor och/eller farmor. Rå ametist halsband silver 

Rå ametist halsband i silver


Klassiska och tidlösa ringar i äkta silver som passar till allt! Ge bort en stilren ring till henne i julklapp. Ringen är tidlös och är snygg att bära solo eller tillsammans med övriga ringar. Silverringar dam.

Silverringar

Vackra stilfulla örhängen med rå glänsande fina regnbågsmånstenar. Regnbågsmånsten är en mycket populär ädelsten som blir en fin julklapp åt henne. Rå regnbågsmånsten örhängen silver 

Rå regnbågsmånsten örhängen silver

Stilren och tidlös armring i äkta silver som passar att bäras ensam på armen eller tillsammans med andra armband. Armringen är en perfekt julklapp åt henne. Armbandet passar såväl åt tonåringen som till den vuxna kvinnan. Ett populärt armsmycke som finns att beställa med både slät yta som med hamrad mönstrad yta. Armring silver.

Armring i silver

Ge bort ett fint herrsmycke i julklapp, vi har armband, halsband och örhängen för honom att ge bort i julklapp. Våra herrsmycken passar för både killar och män. Se vårt utbud av snygga trendiga herrsmycken.

Herrarmband pärlor och stenar

Rustikt silverhalsband för herr

Herrörhängen små nitar

Rustika herrörhängen silver


Rustikt silverhalsband med kors herr

Svart lava halsband herr

Cuff armband i silver herr

Pärlarmband set herr

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rå Pyrit smycken

Rosenkvarts smycken

Stela Silverarmband - cmhdesign.se