Silverringar utan stenar

 Matchande silverringar från C.M.H Design


Silverringar som är snygga att bära som den är för en minimalistisk ringstil eller mixa tillsammans med varandra för en större statement look. Vilket tycker du är snyggast? Vi har både smala nätta silverringar, silverringar i flerpack samt tjocka ringar i silver som är ursnygga att kombinera tillsammans. Alla våra silverringar är nickelfria och tillverkade i återvunnet silver. Ringarna är tillverkade i äkta silver.

Silverringarna passar på dom flesta fingrar, varför inte ha en tjock silverring på tummen, pekfingret eller en smal ring på lillfingret. Det finns oändliga möjligheter med våra silverringar utan stenar. Det som också är snyggt är om man har en ring med sten och mixar den tillsammans med ringar utan stenar. Det är hur snyggt som helst!

Våra silverringar utan stenar finns i stort sätt alla storlekar, vi har silverringar i små storlekar och silverringar i stora storlekar. 


Tjock kulring i äkta silver



Silverringar utan stenar

Snygga ringar i silver utan stenar. Snygga att matcha tillsammans eller bära ensam som den är. Se vårt utbud med ring utan sten.


Blommring i silver




Bred silverring 3 i ett ring

Flerpack silverringar med kula



Silverring i rak modell


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rå Pyrit smycken

Rosenkvarts smycken

Stela Silverarmband - cmhdesign.se