Smyckeset till henne

Present set smycken 


När man vill lyxa till det lite och ge bort ett exklusivt smyckeset till henne så har vi helt fantastiskt snygga smyckeset med halsband och matchande ring och örhängen. Smyckena är i äkta sterling silver med genuina stenar. 

Smyckeset rå blå akvamarin stenar
Blå akvamarin smycken i matchande set. Ett färdigt present set med rå akvamarin stenar. Akvamarin ring och akvamarin örhängen i äkta silver med underbart vackra stenar. Rå akvamarin smycken.

Rosa safir halsband silver




Safir smycken set

Rosa safir smycken i underbart set. Halsband och ring i äkta silver med oxiderad yta för en antiksilver look. Safirerna har en vacker rosalila färg och är helt naturliga. Ringen är justerbar i storleken och passar därför dom flesta och man kan ha ringen på vilket finger man än önskar. Rosa safir smycken set


Bruna safir smycken silver


Silverhalsband med brun safir sten


Safir set med både halsband och ring med bruna safir stenar. Stilrent smyckeset i äkta silver med vackra stenar. Ringen är justerbar i storleken och passar dom allra flesta. Ett unikt smyckeset för henne med bruna stenar.

Bruna safir smycken set

Smyckeset rosa turmalin smycken silver
Smyckeset ring och örhängen med rosa naturliga turmalinstenar. Stilfullt set med turmalin smycken för henne. Smyckeset rosa turmalin.


För mer matchande smycken i set kika in våra Smyckeset dam. Eller gå direkt till vår smyckesbutik för att mixa ihop ditt helt egna unika smyckeset. Välkommen.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rå Pyrit smycken

Rosenkvarts smycken

Stela Silverarmband - cmhdesign.se