Regnbågsmånsten och Turmalin Halsband

Halsband med vit Månsten, Regnbågsmånsten i hög kvalitet med mycket lyster och skimmer i. Månstenen skimrar starkt i blått och regnbågens alla färger, men är svårt att få med på bilden. Månsten eller Regnbågsmånsten är en väldigt populär sten i smycken och är månadssten för Juni. I webbutiken har vi även ringar i äkta silver med Regnbågsmånsten, är du ute efter en unik Månstensring, eller bara vill titta på vårt utbud så kika Här.
Vi har även stela silverarmband med ädelstenar i en stilfull design som passar att bära varje dag. Vi har bland annat ett snyggt silverarmband med Regnbågsmånstenar i varje ände, ett öppet silverarmband med gnistrande fina Månstenar. Du hittar Armband med månstenar här. Vad sägs om ett par underbart vackra hängande silverörhängen med både Granat stenar och Regnbågsmånstenar? Dom är fantastiskt vackra, ädelstenarna passar så bra i hop. Örhängen med Månstenar.

Halsband i silver med äkta Turmalin stenar i en mix av härliga pastellfärger. Hur snyggt som helst! Ett enkelt, men ändå i blickfång är vårat nya Turmalin halsband i äkta silver med små vackra Turmaliner på rad. Kika på vårt Turmalin halsband för att se mer bilder och info. Här kommer du till våra handgjorda Turmalin ringar i unik design.

Regnbågsmånsten halsband silver


Halsband med ädelstenar silver



Här kommer du till vår smyckesbutik https://www.cmhdesign.se/



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rå Pyrit smycken

Rosenkvarts smycken

Stela Silverarmband - cmhdesign.se