Rosenkvarts smycken

 Smycken med Rosenkvarts sten


Rosenkvarts är en vacker rosa sten som är oktobers månadssten. Rosenkvarts är stenen som står för kärlek. Rosenkvarts sägs frambringa kärlek, fred, harmoni och medkänsla. Om du ska ge bort ett kärlekssmycke så är rosenkvarts den perfekta gåvan till den du håller kär. Vi vill tipsa om några av våra nuvarande rosenkvarts smycken som är en utmärkt smyckespresent eller gåva till dig själv, för visst är det vackert med smycken med rosa stenar.

Rå rosenkvarts ring silver

Vår populära silverring med rå rosenkvarts sten. En underbart vacker ring med glänsande fin rosenkvarts sten. Rå rosenkvarts ring silver. 

Rå rosenkvarts örhängen silver

Stiftörhängen rå rosenkvarts i silver med glänsande fina stenar i klofattning. Örhängena passar perfekt till vår silverring med rå rosenkvarts sten. Rå rosenkvarts örhängen silver. 

Silverhalsband med rosenkvarts sten

Halsband i silver med facettslipad oval rosenkvarts sten. Vackert halssmycke med gnistrande fin rosenkvarts. Silverhalsband med rosenkvarts sten. 

Rå rosenkvarts halsband silver

Vackert halsband med rå rosenkvarts sten och liten rå turmalin sten. Halsband med råa stenar i olika rosa nyanser. Silverhalsband rå rosenkvarts. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Rå Pyrit smycken

Stela Silverarmband - cmhdesign.se